Hei,

Jeg heter Tonje Skaar og har vært så heldig å få starte opp som osteopat ved City-klinikken og Mammaklinikken! Jeg gleder meg veldig til å bidra til en økt bredde på klinikken og ser frem til et spennende samarbeid med nye kollegaer.

Jeg er generelt interessert i kroppen, hvordan den fungerer og ikke fungerer. Det jeg ser mest av i klinikk er nakke-, rygg- og skuldersmerter, brystsmerter, hodepine, migrene og bekkensmerter. Utover de mest kjente muskel- og skjelettplagene jobber jeg også mye med fordøyelsesrelaterte plager og pust. Jeg er veldig interessert i kvinnehelse, før, under og etter svangerskapet.

Som terapeut er jeg sosial, utadvendt og lett å snakke med. Tilbakemeldinger jeg har fått av pasienter og kollegaer er at jeg er omsorgsfull, faglig dyktig, interessert og nysgjerrig. Jeg tar gjerne kurs og liker å lære nye ting for å utvikle meg som terapeut.

Mitt første møte med osteopatien var som 13-åring og pasient. Jeg ble tidlig fascinert over behandlingstilnærmingen – hvordan jeg ble møtt som pasient og måten osteopaten undersøkte og behandlet meg på. Jeg gikk til behandling sporadisk frem til jeg flyttet fra Kristiansand og hver gang jeg gikk ut fra klinikken var jeg imponert over hvor godt osteopaten kjente kroppen, behandlingen og hennes kunnskap.

I tillegg til å kartlegge de fysiske utfordringene kroppen hadde, ble det også i stor grad lagt vekt på det mentale. Jeg tror det er denne kombinasjonen som gjorde at jeg var så fornøyd med behandlingen og at jeg i dag selv er osteopat. Jeg har et genuint ønske om å hjelpe mine pasienter til en bedre hverdag. Jeg ønsker å se deg som person å gjøre en vurdering utover kun hvordan kroppen fungerer som en mekanisk enhet eller et maskineri. Jeg brenner for være en problemløser og veileder for mine pasienter.

Jeg får ofte spørsmål om hva osteopati er og hvordan jeg som osteopat jobber og tilnærmer meg deres plager.

Osteopati er en manuell behandlingsform som har som formål å kartlegge sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Som osteopat er jeg opptatt av å få en helhetlig forståelse av din smerter og plager for å kunne bidra til bedring. Jeg bruker hendene mine som en viktig del av både undersøkelsen og behandlingen.

Kroppen din vil hele tiden tilpasse seg indre- og ytre stressfaktorer, både fysiske og mentale. Dette betyr blant annet at en feilfunksjon et sted kan bidra til smerter et annet sted. Det er derfor min jobb å finne denne sammenhengen, behandle deg og være din individuelle problemløser.

En konsultasjon hos meg vil innebære:

  1. En grundig samtale

  2. Undersøkelse av hele kroppen

  3. Helhetlig behandling

Behandlingen er trygg og individualisert og egner seg for pasienter i alle aldre.

Jeg håper på å treffe nettopp deg og hjelpe deg på veien mot en mer funksjonell og bedre hverdag!

Tonje

9 ting legen din garantert ikke fortalte deg om mammakroppen!

You have Successfully Subscribed!