Er du en av de som synes det er vanskelig å starte med hverdagsrutinene etter noen uker med ferie? Jeg har noen ekle tips til hvordan komme lettere i gang.

  • Motivasjon, målsetninger og en god dose disiplin er en god start. Finn ut hvorfor du ønsker å komme i gang med trening og/eller kosthold. Vi trenger alle en indre drive for å klare å opprettholde gode vaner, ellers sklir vi fort tilbake der vi startet. Lag deg hovedmål og delmål. Det er motiverende og gir deg ofte bedre og raskere resultater
  • Start med en aktivitet som du liker, lystbetont trening gir økt treningsglede. Det kan også være lurt å gjøre avtaler med venner og/eller kjæreste, hjelp hverandre!
  • Start rolig, gi deg litt tid til å komme dit du ønsker å være. Er målet 3 økter i uken, start med 1-2 økter de første 2-3 ukene. La treningen bli en del av hverdagen uten at det blir forbundet med stress.
  • For meg fungerer det å legge om kosten samtidig eller før jeg startet med treningen. Å spise sundt gjør at jeg lettere tar på meg joggeskoene og tar sykkelen til jobb.

Masse lykke til 🙂

Osteopat Tonje