Få våre tips!

Vi kan rygg og nakke

Om City-Klinikken

Vi som jobber som naprapater på City-klinikken er opptatt av å  redusere og forebygge omfanget av muskel- og skjelettplager som skyldes kontorarbeid. Dessverre møter vi daglig stiv nakker, vonde  skuldre, vond rygger, smerter i armene og penningshodepine hos deg som sitter på kontoret. At ca 40% av alle sykemeldinger skyldes muskel- og skjelettlidelser er en stor katastrofe. Vi skal gjøre det vi kan for å få ned disse tallene! Vi dekker ditt  behov for naprapat og mammamagetrening i Oslo.

Jeg, Marianne Beisland-Thorell startet naprapatklinikken City-Klinikken AS her i Oslo allerede i 2006. Jeg har valgt å legge klinikken sentralt og midt i Oslo sentrum, rett ved tinghuset og Karl Johans gate for at du enkelt skal kunne komme deg til oss.  Jentene mine og jeg har mye privatkunder, men også selskaper som har avtale med oss som en del av sin bedriftshelsetjeneste. Vårt mål er  å hjelpe våre kunder å bli kvitt smerter slik at de kan komme  tilbake til jobb eller arbeide videre mot sine treningsmål.

Alle av City-Klinikkens naprapater er medlem av «http://www.naprapat.org/» Norges Naprapatforbund.

Møt våre ansatte

Marianne Beisland-Thorell

Daglig leder/Naprapat/NLP coach/Trener

Vil du ha en smertefri hverdag?
Jeg elsker å løsne opp i stive nakker og vonde rygger, og jeg er ikke redd for å ta i for at dine muskelknuter skal forsvinne. 

Som naprapat, NLP coach, mammamagetrener, tobarnsmamma og daglig leder av City-klinikken vet jeg at tiden ikke alltid strekker til, men enkle grep kan gi stor forandring om du får de rådene som akkurat du trenger. Jeg er derfor opptatt av å få en god dialog med deg for å få en bred forståelse av din hverdag.

Etter å ha jobbet i over 16 år og møtt flere tusen pasienter vet jeg at jeg har et og annet tips, tiks og råd som vil hjelpe deg på veien til en smertefri hverdag! 

Men det er ikke bare muskel- og leddplagene jeg brenner for. Det å bli mamma, og kjenne på hva et svangeskap gjør med kroppen har også fått meg til å brenne for mammakroppen. Jeg her derfor videreutdannet som til cert. mammamagetrener for å hjelpe deg som mamma med å få tilbake kontrollen over kroppen sin.

Er du mamma? Da kan du lese mer om hva jeg kan gjøre for deg på Mammaklinikken.no

Vil du ha en kropp som fungerer og har deg leve det livet du ønsker?

Jeg kan hjelpe deg på veien mot en smertefri hverdag! 
Send meg en mail da vel

Marianne@city-klinikken.no

 • Uteksaminert fra Naprapathögskolan i Stockholm i 2004
 • NLP coach
 • Cert. Mammamage trener
 • Diplomert massør
 • Medisinsk akupunktur
 • BPPV kurs
 • Akupunktur 2000
 • Dry needling
 • Kurs i kne- og skulderundersøkelser
 • Mamma Gravid
 • Mammamage

Tore Bergseth

Naprapat/ personlig trener

Er du lei av plager som hindrer deg i dagen din? Jeg vil gjerne hjelpe deg med et liv uten at kroppen skal være et hinder i dine daglige gjøremål. Hos meg vil vi bruke tid på å bli kjent, så vi kan finne hva som årsaker plagene og hvordan jeg kan gi deg den behandlingen du trenger. Når du ligger på benken min fokuserer jeg mye på å løsne opp i muskelknuter ved hjelp av massasje og nåler. Hvis vi ser at problemet sitter mer i leddene, er knekking et godt alternativ som jeg føler meg trygg på, om det så er hoften eller nakken.

Som personlig trener kan jeg gi deg øvelser som passer til din plage og din hverdag. Jeg vet selv hvor travel en hverdag kan være og at det ikke er alle dagene man har overskuddet til å gjøre masse øvelser. Derfor bruker jeg å gi få, men nødvendige øvelser om gangen som blir erstattet ettersom din kropp kan takle nye utfordringer.

På fritiden min har jeg en aktiv hverdag og har behovet til å ha en aktiv kropp. Så når du ikke ser meg på jobb vil du finne meg på treningsstudio eller på fjelltur. Men jeg har mine slappe perioder også.

Tore@city-klinikken.no

 • Naprapat
 • Diplomert massør
 • Personlig trener

Anita Andresen

Osteopat

Opplever du smerter eller plager fra kroppen?
Stiv nakke, vond rygg og kjevesmerter er noen av det jeg jobber med i klinikken.

Som osteopat er jeg opptatt av å gjøre en helhetlig vurdering av deg som pasient, sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag er i fokus.

I møte med meg utføres en kartleggende sykehistorie, en grundig undersøkelse, og behandling nøye tilpasset deg og dine behov.
På denne måten vil jeg hjelpe deg mot smertelette og en velfungerende kropp.

I tillegg til plager fra muskel- og skjelettsystemet, er også fordøyelsesplager og pust noe en osteopat kan oppsøkes for. Jeg benytter ofte pust og avspenning som et verktøy i behandlingen, grunne til dette er at måten vi puster på kan føre til spenninger i kroppen og påvirke kroppens ulike systemer. Av spesielle interesser er kvinnehelse, kroniske smerter og plager relatert til stress.

Jeg er også utdannet MediYoga-instruktør. En terapeutisk yogaform som alle, uavhengig av fysisk form, kan utføre. Etter selv å ha praktisert yoga i mange år, ser jeg stor verdi av å kunne implementere yoga og dens helsebringende effekt som et ledd i behandlingsforløpet.

Ikke nøl med å ta kontakt. Jeg er her for deg, og vil sammen med deg jobbe for at du skal få den hverdagen du ønsker og fortjener.

Anita@city-klinikken.no

 • Osteopat, medlem av NOF
 • Massør
 • MediYoga instruktør

Ønsker du å bestille time online?

City-klinikken ligger midt i Oslo sentrum med Sentrum p-hus (tidligere Ibsen P-hus) og Oslo Tinghus som nærmeste nabo. Klinikken ligger 200 meter fra Karl Johan og det er kun få minutters gange fra tog- og t-banestasjonen, Nationaltheatret og Stortinget.