Vårt mål er å hjelpe deg

vi har 10 års behandlingserfaring

Vi hjelper deg med å bli kvitt smerter, slik at du fungerer optimalt på jobb og hjemme

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Maecenas faucibus mollis interdum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. 

Våre tjenester

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Maecenas faucibus mollis interdum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Curabitur blandit tempus

Nakke

Har du stiv og vond nakke? Noen dager til og med hodepine eller migrene? 

Rygg

Sliten og trøtt i ryggen? Hugger det noen ganger til, og stråler ned i benet? 

Skulder/arm

Verker du i skulderen, underarmen og kanskje til og med tommelen? 

Kontorplager

Vi har over ti års behandlingserfaring med vond nakke og rygg!

Hva kan vi hjelpe deg med?

N

Naprapati og osteopati

Stive og vonde muskler er ikke noe å samle på. Enig? Les mer om hva vi kan gjøre med din stive nakke og vonde rygg!

N

Trening

Ønsker du med å komme i gang med treningen, men sliter med å finne tid, energi eller å vite hva som er rett for deg? Les hva vi kan tilby deg!

N

Massasje

Er du sliten og trøtt? Trenger du å økte blodsirkulasjonen og noen minutter med avslapping? Klassisk massasje er timen for deg!

City-klinikken sin blogg

På bloggen vår deler vi gode tips og råd til hvordan du kan få en smertefri hverdag! Under finner du de nyeste innleggene. Trykk på knappen under for å se alle innlegg.

Balansetrening- ikke bare for eldre

Balansetrening- ikke bare for eldre

Balansetrening er veldig fint for deg som har problemer med enten ankel, kne og/eller hofte. Vi har mange store sterke muskler for å holde oss oppreist store deler av dagen, men store tunge muskler er ofte vanskelig å gjøre små bevegelser. Når jeg sier små så mener...

Har du vondt i underarmen? Her er øvelsen for deg

Har du vondt i underarmen? Her er øvelsen for deg

Dette forekommer som oftest personer som bruker mye hender og har arbeid eller hobbyer som innebærer “småpirk”. Dette kan være mekanikere, snekkere, rørleggere, designere og gamers. Det er en smerte sitter på yttersiden av albuen og som provoseres av å vri hånden og...

Tøy bakside lår

Tøy bakside lår

Pasienter som kommer til meg med smerter på bakside lår (hamstring) forteller ofte at de får en “krampelignende” smerte av å sitte for lenge rolig, og at hvis de ikke står opp og går litt så blir smerten mer og mer intens. Jeg har mest erfaring av at folk som sitter...

DYKTIGE NAPRAPATER

Jeg har gått til behandling på City-klinikken for en betennelse i armen og har vært utrolig fornøyd med det! Det er dyktige naprapater som gir en utrolig god behandling og oppfølging av pasientene sine. Jeg har i tillegg benyttet meg av tilbudet deres om et skreddersydd treningsopplegg som har hjulpet mye på skaden min. Jeg har fått full gjennomgang av treningsopplegget, gode øvelses-beskrivelser og en utrolig god oppfølging som jeg syns går utover det en vanligvis ser i denne servicebransjen.

Maren

Kunde

Vårt mål er å gi deg en smertefri hverdag

DIN NAPRAPAT OG OSTEOPAT I OSLO

Vi ønsker å dekke ditt behov for naprapat og osteopat i Oslo. Klinikken vår består av 3 naprapater og 1 osteopat som er her for å hjelpe deg slik, at du får en kropp som fungerer i din hverdag!

HVORFOR VELGE OSS?

Vi har et godt renommé
Vi har lang erfaring
Vi har kort ventetid
Vi er dyktige og profesjonelle
Vi er nabo med Sentrum p-hus

ÅPNINGSTIDER

7.00 – 15.00 Mandag
8.00 – 17.00 Tirsdag
7.00 – 15.00 Onsdag
8.00 – 17.00 Torsdag
7.00 – 15.00 Fredag

22 20 33 33

post@city-klinikken.no

Pilestredet 15