Vil de se tipsene? Klikk på bildet under.
Vil du lese? Skroll litt ned 🙂

Har du sett et profil bilde av deg når du jobber? Vet du hvordan du sitter foran pc? Blir du trøtt og sliten i nakken? Får du vondt i hodet etter en dag på jobben? Har du smerter mellom skulderbladene?

Du er kanskje en av de som skyter fram hodet for å se bedre eller trekker inn haka for å få oversikt over hva som skjer på skjermen din. Dette gjør du mange, mange ganger i løpet av en dag på kontoret.
Kanskje ikke så rart at du blir trøtt og sliten i nakken og at du får hodepine?! Det er heller ikke så rart at du synker sammen i ryggen og får en elendig sittestilling ved pulten.

For noen av oss er dette et tegn på at vi trenger briller for å se på datamaskinen, men det gjelder ikke alle. Vi alle jobber med dokumenter som vi må studere nøye, mens andre ganger trenger vi mer oversikten i et dokument på pc’en. Til dette har du har to hurtigtaster som er geniale.
Ctrl + og Ctrl –

Hurtigtast CTRL +

Teksten blir større, og teksten kommer til deg og du slipper å skyte fram hodet for å studere det som står på dataskjermen.

Hurtigtast CTRL –

Minus- ja, nå er du med. Teksten blir mindre, og du får bedre oversikt over hva du har på skjermen. Rett og slett genialt når du trenger å ha oversikt over hva du holder på med på pc skjermen. Har du tenkt over hvor ofte du skyter fram haka når du leser noe på kontoret?
Ønsker du mindre spenninger i nakken, mindre vondt i hodet og mindre brenning mellom skulderbladene etter en dag ved kontorpulten?

Ctrl+ og ctrl – og din nakke blir mer glad i deg 🙂

Klikk her, så sender jeg deg 5 enkle tips for hvordan du kan få en bedre hverdag på kontoret.

Del med meg. Kunne du hurtigtastene? Bruker du de?

Gleder meg til å høre i fra deg.  Klem, Marianne, naprapat