Det er hverdager det er flest av!

Vekkerklokken ringer, det er morgen og du har gleden av å få begynne en ny dag. Du står opp, steller deg, og er klar til å dra. Hvordan kommer du deg til jobb? Raskeste vei? Tenkte meg det!

Du går til nærmeste stopp, eller kanskje du til og med tar bilen som står parkert rett utenfor. Uansett så handler det som oftest om å sette seg ned, og det så fort som mulig, for så bli sittende der. Neste stopp, Stortinget (for meg i alle fall) Oi, det var en lang rulletrapp. Best å bare stå stille her på høyre siden. Ikke sant?! Det hadde vært for dumt å gå.

Du ankommer jobben. 4 etasjer opp. Hva gjør du? Du tar heisen selvfølgelig. Du vil jo nødig komme andpusten fram. Endelig framme ved pulten. Best å sette seg igjen. Deilig! Her skal du bli sittende i 8 timer. Mmmmm Godt alt er i nærheten, så du slipper å bevege deg. Kun et sjeldent toalett besøk og en tur i kantina.

Etter 8 timer er det samme ruta hjem. Heisen ned til 1 etg.  Gå til nærmeste stopp. Sette seg ned på t-banen.  Forte seg hjem og der var SOFAEN 🙂 Diiiiggggg.

Her skal du få bli resten av kvelden. Bare ligge her å trykke på noen knapper. Akkurat det jeg trengte etter en dag på kontoret. Horisontalen. Her blir du helt til sengen kaller og det er natt igjen. Sov godt!

Et ganske flott liv ikke sant?! Og du syns det er pussig at du har vondt i nakken og ryggen?

Fakta er!

Vi lever et alt for stillesittende liv.

Vi sitter og sitter og sitter. Ikke rart kroppen streiker inn i mellom. Alle forstår at ryggen er litt vondt etter en uke på sofaen med infulensa, men sannheten er at vi er ikke så mye bedre i hverdagen. Ikke la denne bloggen treffe deg igjen. Gjør noe med det i dag!

Løsningen

Vi på City-klinikken ønsker å gi deg våre tips og råd. For hvordan du skal få et mer aktivt liv. Hvordan skal du klare å få 2016 til å bli det året du blir mer aktiv og begynner å trene? Vi vil de neste 6 månedene gi deg jevnlige tips, triks øvelser og motivasjon for å kommer deg opp og ut. Dette skal bli det året du blir mer aktiv. Jeg lover det er mindre som skal til enn du tror! Jeg håper du er med på å gjøre endinger i ditt liv allerede i dag 🙂

Blir du med? Registrer deg her!


Lykke til!
Marianne