2016 banker snart på døren og mange har planer om at i januar skal treningen starte for alvor. Er du en av de som er topp motivert i starten, men etter hvert er det ikke like gøy? Motivasjonen synker mens dagene går, og tidsklemma blir større?

Et tips er å ikke gå så hardt ut, begynn i det små og gjør heller litt og ofte. Det gjør det enklere å holde på over tid, det er mindre sjanse for skader og motivasjonen kan øke etter hvert som man mestrer og formen stiger.

Fra januar vil vi på City-klinikken jevnlig komme med små tips som kanskje kan hjelpe deg til å holde motivasjonen oppe, gi deg ulike øvelser og inspirere deg til å være i aktivitet. Blir du med får du et halvt år med inspirasjon, og siden City-klinikken fyller 10 år i 2016 har du muligheten til å få alle tipsene rett i mailboksen helt gratis. Vi håper tipsene kan hjelpe deg til å løse problemer med og under treningen, og vil motivere deg til å fortsette nyttårsplanene dine. Vi vil gi deg verktøyene du trenger for at 2016 skal bli det året du trener/er aktiv.

Hvem er vi og hvorfor skal du bli med oss?

Ingrid har vært aktiv innen langrenn, og trening er en stor del av hennes hverdag. Som naprapat, PT og trener for Team Hadeland Langrenn har hun mange tips. For eksempel hvordan komme i gang med treningen, hvor man bør begynne, hvordan gjennomføre planlagt trening de dagene dørstokkmila er veldig lang og hvordan opprettholde motivasjonen.

Marianne er mamma til to små barn, naprapat og daglig leder av City-klinikken, og Mammaklinikken. Etter å ha jobbet 11 år som naprapat vet hun hvor skoen trykker og hvor plagene ofte sitter. Hun vet også selv at tid er mangelvare og kan de fleste unnskyldningene for hvorfor man ikke skal trene akkurat i dag. Hun vil dele av sine tips og triks for hvordan du klarer å nå dine mål!

Vi har bestemt oss for å inspirere til et mer aktivt liv og til at trening blir en del av din hverdag. Du skal få treningsglede og mindre risiko for muskelsmerter i rygg og nakke! Visste du at ca 40% av sykefraværet her i landet er på grunn av muskel- og skjelettplager? Ved økt daglig fysisk aktivitet reduserer du faren for å være en av disse. Bli med opp fra sofaen og få mindre vondt i ryggen, mindre stiv nakke og mindre hodepine!

Når, hvor, hvordan?

Alle tips, inspirasjon og øvelser får du på e-post, så alt du trenger å gjøre er å si at du vil være med under her. Meld deg på nå slik at du er klar for det nye året. La dette bli det året du klarer å nå dine aktivitetsmål!

Blir du med på at 2016 blir det året du blir mer fysisk aktiv? Sleng deg med nå!

Vi gleder oss!

Ingrid og Marianne